“DEVLET KURUMLARINI GÖREVE DAVET EDİYORUZ”

4 Mart 2024 Kapalı Yazar: Levent Küçük

Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, son günlerde kırmızı etteki fahiş fiyat artışının, üretimle ya da maliyet artışları ile ilgisi bulunmadığını belirterek, Ramazan öncesi fırsatçılığı olduğunu açıkladı.

“Anayasa’nın 172. maddesi uyarınca devlet, tüketicileri koruyucu ve aydınlatıcı tedbirler alır, tüketicilerin kendilerini koruyucu girişimlerini teşvik eder”

Tüketiciler Derneği (TÜDER) olarak, tüm devlet kurumlarını, et fiyatları başta olmak üzere, gıda ürünlerinde Ramazan ayı öncesi fırsatçılık yapan, vatandaşın ekmeğine göz diken işletmelere karşı görevlerini eksiksiz yapmaya devam ediyoruz. Gıda ürünlerinde kendi kendine yeten, vatandaşlarına güvenli ve ucuz gıda ürünü sağlayan bir ülke olmak istiyoruz.

Kamuoyuna ve yetkililere duyurulur.